Cfloor, de beweegbare zwembadbodem

Het is een stralende dag en je geniet met volle teugen van je zwembad. ‘s Avonds kan je zorgeloos verder genieten met je gezin van een mooie zomeravond op diezelfde, beweegbare bodem. Het kán. Met Cfloor. Een topproduct van Group Ceyssens. www.cfloor.eu

lees meer

GROUP CEYSSENS WINT ZILVEREN AWARD

Op donderdag 22/11 werden de Schrijnwerk Awards uitgereikt. Dit initiatief van het vakblad Schrijnwerk, bekroont het vakmanschap binnen de Belgische schrijnwerk- en interieurbouwsector. Group Ceyssens mocht een zilveren award in ontvangst nemen in de categorie “beste Aluminium Schrijnwerk 2018”. Iets waar we als bedrijf terecht trots op zijn!

lees meer

Nieuw Product: Carhouse

Een geweldige auto verdient het om bewonderd te worden. Glas is daarom een uitstekende keuze voor uw Carhouse. En met ons Air-lux systeem kunt u in een paar seconden in uw auto stappen en vertrekken. Met één druk op de knop gaan de grote schuifpanelen open en de rails zinken in de vloer, waardoor een […]

lees meer

Event BMW: launchevent BMW 8 reeks en BMW X5

Op 22 november 2018 heeft Beliën Automotive Group een lanceringsevent van de BMW 8 reeks en BMW X5 georganiseerd in ons Show House. Een prachtige voorstelling in een uniek kader waarbij de modellen ook voorgesteld zijn geworden in ons nieuw product nl. het Carhouse.

lees meer

Event LTD3

Een geaccrediteerde bijscholing in een unieke setting. Een event georganiseerd door LTD3, Van Lanschot Private Banking en Group Ceyssens.

lees meer

Zomervakantie

Group Ceyssens gaat even met vakantie van maandag 23 juli tot en met vrijdag 3 augustus 2018.

Actie opendeurdagen wordt verlengd…

Wanneer “samen” een beleving wordt! Omwille van het succes van de opendeurdagen, loopt de actie van 5% korting op het aankoopbedrag door tot en met  31 december 2017.   (*5% korting is niet cumuleerbaar met andere acties en kortingen en niet verrekenbaar en niet inwisselbaar in geld. )

lees meer