Onze Partners

C-frame

c frame logo wit

C-frame is een onderdeel van de Group Ceyssens en is dé specialist in aluminiumschrijnwerk. Van studiefase tot en met uitvoering, bij c-frame is uw project in veilige en professionele handen! Dankzij hun knowhow kunnen ze de meest complexe uitdagingen aan. Door het gebruik van kwaliteitsproducten garanderen wij een correcte afhandeling. Onze systeempartners zijn KELLER minimal windows®, Schüco en Aliplast.

Uniglass

UNIGLAS farbig NL_JPG

UniGlas GmbH & Co. KG werd november 1995 in Frankfurt opgericht. Deze vennootschap heeft zich inmiddels tot een gevestigde coöperatie van 23 middelgrote bedrijven van glasveredeling in Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk en Zwitserland ontwikkeld.
De samenwerking van onafhankelijke en marktleidende isolatieglasproducenten en glasveredelingsbedrijven verhoogt de concurrentiepositie van de Uniglas-vennoten en die van haar klanten en marktpartners. De kracht ligt in het “samen-doen.”
Alle UniGlas® -vennoten zijn zelfstandige familiebedrijven en daar door onafhankelijk van de floatglasindustrie en andere leveranciers. De vennoten zijn vrij in hun inkoop van de best mogelijke glaskwaliteiten en volledig onafhankelik bij het advies aan hun klanten. De decennia-lange ervaring in de toepassing van glas in de bouw en de internationale uitwisseling van ervaringen zorgen voor een hoge mate van kwaliteitsadvies en een omvangrijke know-how. De partnerschappelijke ondersteuning, waartoe ook een gemeenschappelijke productontwikkeling en scholing behoren, biedt een enorm voordeel voor de verwerkers van glasproducten. De vennoten van UniGlas® bieden hoogwaardige glasprodueten in alle variaties, die de Europese glasmarkt biedt.

Klik hier voor meer informatie over Uniglass: http://www.uniglas.net/

KELLER minimal windows

KEL_KELLER_mw_grey_im-Quadrat

KELLER minimal windows® is vernieuwend. Niet eerder waren grote glazen schuifdeuren zo gemakkelijk te integreren in bestaande en nieuwe panden. Dit systeem beantwoordt aan een groeiende vraag naar onderscheidende ruimtes waarin stijl, transparantie en praktisch gebruikersgemak op een fraaie manier  samenkomen.
De uitstraling springt direct in het oog waarbij de beleving van de gebruiker letterlijk alle ruimte krijgt. Minimalisme, precisie en comfort gaan bij KELLER minimal windows® een verrassend samenspel aan. De hightech schuifconstructies van glas en aluminium bieden alle vrijheid om op een onderscheidende manier met ruimte om te gaan. KELLER minimal windows® is vernieuwend en niet eerder waren grote glazen schuifdeuren zo makkelijk te integreren in bestaande en nieuwe panden.
Met het minimalistische kozijn en de smalle profielen geven de glazen panelen de woning een karakteristieke uitstraling. Waarbij de glazen wanden naadloos opgaan in de wanden van het gebouw. KELLER minimal windows® is zeer geschikt voor woonkamers, serres en ideaal voor een kantoorruimte aan huis. Bezit u een historisch pand, dan laat KELLER minimal windows® heden en verleden stijlvol in elkaar overlopen zonder authenticiteit te verliezen.

Download hier de KELLER minimal windows® brochure

Schüco

Schueco-Logo

Schüco is een van de toonaangevende aanbieders van hoogwaardige raam-, deur-, en gevelsystemen van aluminium en kunststof. De producten van Schüco worden wereldwijd miljoenen keren ingezet en vervullen de hoogste eisen op het gebied van design, comfort, veiligheid en energiezuinigheid.

Download hier de Schüco brochure

Aliplast

Logo_Aliplast

Aliplast Aluminium Systems is één van de belangrijkste spelers op de internationale markt in het produceren en ontwikkelen van aluminium systemen voor ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels. Productinnovatie, design, technische bekwaamheid en kwaliteit dragen we heel hoog in het vaandel.  Alles gebeurt onder 1 dak: van idee tot matrijstekening, van perspaal tot extrusie, van oppervlaktebehandeling tot het coaten van de profielen, van isoleren en verpakken tot het verzorgen van het transport naar fabrikanten van ramen, deuren, veranda’s, schuifsystemen en gordijngevels in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Zwitserland.

Pyroguard

Impression

Pyroguard produceert en levert brandwerend glas met hoge prestaties, op maat gemaakt voor een breed scala aan vereisten, waardoor architecten, bestekschrijvers, aannemers en bouwprofessionals kunnen voldoen aan al hun behoeften op het gebied van brandwerend veiligheidsglas via één adres. Pyroguard produceert en levert brandwerend glas met hoge prestaties, op maat gemaakt voor een breed scala aan vereisten, waardoor architecten, bestekschrijvers, aannemers en bouwprofessionals kunnen voldoen aan al hun behoeften op het gebied van brandwerend.

Klik hier voor meer informatie over de pyroguard producten